Luet...
Uncategorized

Jipii – Aku Ankka ja En Kerro tilasivat meiltä!

Kesällä tuntuu monella olevan hyvää aikaa istahtaa koneen tai pädin ääreen ja hoidella asioita. Muun muassa vanhat nettituttavamme Aku Ankka ja En Kerro ovat kunnostautuneet tilaamalla yhtä sun toista verkosta.

Verkossa avoin lomake on ihan mukava tapa kerätä herätteitä mahdollisilta asiakkailta. Vähemmän mukavaa on se, että verkkolomakkeen täyttäminen ei muodosta minkäänlaista juridista sitoumusta tunnistamattoman asiakkaan puolelta. Siksi seassa on näitä helposti sivuun heitettäviä Tex Willereitä, ja paljon hankalammin ja työläämmin käsiteltäviä ilkivaltaisia tilauksia. Melkoinen souvi syntyy siitäkin, kun joku asiakas alkaa toimituksen jälkeen venkoilla ettei oikeasti ole mitään tilannutkaan – millä osoitat että se oli juuri hän?

Kuluttaja-asiakkaan kanssa on joka tapauksessa tehtävä sopimus ja osoitettava että sopimusehdot on esitetty. Yritysasiakkaan suhteen käytäntö on osoittanut, että se kannattaa. Mistä siis oikotie?

Sähköisesti allekirjoitettava verkkolomake kuulostaa ikävästi atk-projektilta. Kallista, tunkkaista, hidasta… Mutta onneksi nykytekniikka antaa oikotien asiaan. Yksinkertaisin, halvin ja helpoin tapa sähköistää nykyinen avoin verkkolomake löytyy osoitteesta verkkolomake.fi . Ei puhuta viikoista eikä tonneista, ja oman verkkosivustosi päässä muutoksiin menee tyypillisesti aikaa muutama minuutti.

Esimerkin vuoksi voit vilkaista onnistuu.fi seurayhteistyön tueksi laadittua lomaketta. Tämän käyttöönotto alkoi tiistaina iltapäivällä ja päättyi keskiviikkoaamuna. Tai jos kesäkauden sijoituspäätökset ovat vielä tekemättä, niin Helsinki Capital Partners hoitaa erikoissijoitusrahastomerkinnän ammattimaisesti.

Joskus mietityttää miksi suuria hyötyjä tuovat pienet päätökset jäävät suuria vaivoja tuovien suurten päätösten jalkoihin. Nappaa sinä helpot hyödyt kotiin ja ota verkkolomake käyttöön saman tien!

Heinä hampaiden välissä kirjaili Harri

Keskustelu

Ei kommentteja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: